Over Sri Lanka Travel

Sri Lanka Travel, reizen op maat !

Sri Lanka Travel is dé specialist in voordelige en luxe privé maatwerkreizen naar Sri Lanka en de Malediven. Samen met u stellen wij graag uw ideale droomvakantie samen.

Sri Lanka Travel is een partner van Thailand Travel, al 15 jaar een specialist in voordelige vliegtickets en in het organiseren van individuele privé-rondreizen naar Azië. Ook voor reizen volledig op maat gemaakt voor het gezin of familie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze reisspecialisten zijn u graag van dienst.

De door u gewenste reis wordt in overleg met uw eigen persoonlijke maatwerkspecialist samengesteld geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren.

Ons enthousiast team bestaat uit ervaren medewerkers met een passie voor Azië en u ook die unieke reiservaring naar Azië willen bezorgen. Wij werken al jaren samen met betrouwbare lokale partners met een hoog niveau aan kwaliteit. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Wilt u uw reiswensen persoonlijk bespreken dan bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam.


Sri LankaTravel is aangesloten bij SGR & Calamiteitenfonds.

Continue zijn wij bezig om ons product te verbeteren en te vernieuwen. Wij horen graag uw mening om u nog beter van dienst te zijn.

Reactieformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.